SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

343 autoa sähköautoiksi – EcoReal vähensi 9 000 tonnia CO2-päästöjä

Julkaistu 18.6.2018 13:05

Kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut EcoReal Oy julkaisi ensimmäisen GRI-standardeja vastaavan vastuullisuusraporttinsa. Vuosi 2017 oli EcoRealin ensimmäinen täysi tilikausi ja sen aikana yhtiö tuotti energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen liittyviä palveluita kymmenille asiakkaille yli sadassa kiinteistössä. Yhtiön toiminnasta kerrotaan tarkemmin uudessa vastuullisuusraportissa.

EcoRealin vuoden 2017 aikana tuottamien palveluiden avulla asiakkaat tulevat säästämään yli kaksi miljoonaa euroa kiinteistöjen elinkaaren aikana. Samalla kiinteistöjen CO2-päästöt pienenevät yli 9 000 tonnia. Sama päästövähennys saavutetaan esimerkiksi vaihtamalla 343 bensiinikäyttöistä henkilöautoa sähköautoon.

EcoRealin raportti on laadittu GRI-standardien mukaisesti ja se sisältää vuonna 2017 toteutettujen toimenpiteiden lisäksi vastuullisuusperiaatteet ja -ohjelman vuosille 2018-2020. Ohjelman avulla toiminnan kestävyys varmistetaan myös jatkossa. Raportissaan EcoReal painottaa mm. asiakaskokemusta, elinympäristön suojelua, läpinäkyvyyttä ja sitoutunutta työyhteisöä.

”Toimimme vastuullisten asiakkaiden kanssa, joten myös oman toimintamme on oltava erityisen vastuullista”, toteaa EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

EcoReal tekee kattavia vastuullisuusraportteja myös asiakkaille. Omalla esimerkillään yhtiö haluaa näyttää, että GRI:n mukainen raportointi on mahdollista myös pienillä yrityksillä toimialasta riippumatta.

Lue lisää vastuullisuuspalveluistamme: ecoreal.fi/vastuullisuuspalvelut/

Lisätietoja:

Janne Rytkönen
Toimitusjohtaja
EcoReal Oy
040 532 2261

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta.