SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Asiakkaat tyytyväisiä EcoRealiin, kasvu jatkuu

Julkaistu 1.8.2018 09:19

Kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen erikoistuneen EcoReal Oy:n asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä yhtiön asiantuntijoiden ammattitaitoon. Toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaat suosittelevat hyvin todennäköisesti EcoRealin palveluita myös muille. Suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-luku oli 58.

Henkilöstön osaamisen lisäksi asiakkaat arvostavat EcoRealin asiakaslähtöistä toimintatapaa, palveluiden tuomaa lisäarvoa ja sitä, että sovituista aikatauluista pidetään kiinni.

Asiakkaiden tyytyväisyys näkyy myös liiketoiminnan kasvuna. Tammi-kesäkuussa yhtiön liikevaihto oli 1 377 000 euroa ja se on kaksi kertaa suurempi kuin yhtiön koko vuoden 2017 liikevaihto. Liikevaihdon kasvun taustalla ovat asiakkaille toteutetut suuret energiaremontit, mutta myös jatkuvien palveluiden kysynnän lisääntyminen. Voimakkaasta kasvusta huolimatta liiketoiminta on saatu pidettyä kannattavana.

”Olemme luoneet toimintamallimme asiakkaiden tarpeista lähtien ja asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset osoittavat, että olemme oikealla tiellä. Odotamme liiketoiminnan kasvun jatkuvan vahvana. Tavoitteenamme on perustaa uusi toimipiste Ouluun vielä loppuvuoden aikana”, kertoo toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Lisätietoja:
Janne Rytkönen
Toimitusjohtaja
EcoReal Oy
p. 040 532 2261