SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Johtava energia-asiantuntija

Julkaistu 4.4.2019 08:52

rakennuttajainsinööri

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

JOHTAVAA ENERGIA-ASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on toimia energia-asiantuntijoiden tiiminvetäjänä ja vastata energiakatselmusten toteutuksesta. Tiimisi vastaa kiinteistöjen energiatehokkuuspotentiaalin määrittelystä sekä hankkeiden esisuunnittelusta. Osallistut myös laskentamallien, uusien energiatehokkuusratkaisujen sekä palveluiden kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö, automaatio tai kylmätekniikka)
  • Kokemus esimiestehtävistä on etu

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sekä Tampereen keskustassa. Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Antti Mäki, puh. 040-7276681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 21.4.2019. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.