SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Johtava ympäristöasiantuntija

Julkaistu 15.3.2019 13:15

energiatehokkuus

Tunnetko vastuuta, kun puhutaan ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Onko sinulla kokemusta ympäristösertifioinnista (LEED- ja/tai BREEAM) sekä kykyä toimia perehdyttäjänä ja tulevaisuudessa tiiminvetäjänä?  

Etsimme vakituiseen tehtävään

JOHTAVAA YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA 

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sertifioinnin ja ympäristösertifioinnin toteutus. Kohteet ovat sekä uusia että jo käytössä olevia rakennuksia.

Toivomme sinun olevan nopea oppimaan uutta ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet itseohjautuva ja sinulla on jo ennestään käytännön työkokemusta kiinteistöjen ympäristöluokittelun parista. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja kykenet tekemään laadukasta työtä sekä samalla pitämään kiinni aikatauluista. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät työstä asiakasrajapinnassa.

Sopiva koulutustaustasi on diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on tarvittavat pätevyydet alalle (LEED ja/tai BREEAM). Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaiden luona eri puolella Suomea.

Rento työilmapiiri, mielenkiintoiset ja haasteelliset tehtävät sekä osaava, ammattilaisista koostuva henkilöstö odottavat sinua. Tarjolla ovat myös monipuoliset työsuhde-edut sekä henkilökohtainen urapolku.

Liity mukaan innovatiivisen kasvuyrityksen tarinaan!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Jopia Oy, joten tehtävään liittyviin kyselyihin vastaa Jopia Oy:ssä Pia Brusin, puh. 010 504 9990.  Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti oheisen linkin kauttaja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 31.03.2019 mennessä.