SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö (2 paikkaa)

Julkaistu 17.9.2018 15:38

EcoRealHaluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin ja Tampereelle

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ (2 paikkaa)

Tehtäviisi kuuluu erilaiset rakennuttamistehtävät suunnittelun ohjauksesta aina toteutuksen johtamiseen. Hankkeet ovat pääasiassa korjausrakennushankkeita sisältäen energiaremontteja, talotekniikan modernisointia ja tilamuutoksia. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus rakennuttamisesta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Hallitset rakennuttamistehtävät ja jonkun tekniikan osa-alueen (RAK, LVI, sähkö tai automaatio)

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä ja Tampereen keskustassa. Tehtävä edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 20.9. klo 9-11 ja ke 26.9. klo 14-16 operatiivinen johtaja Janne Koskela, puh. 050-3590472.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 12.10.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.