SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Ympäristöasiantuntija

Julkaistu 11.9.2018 10:18

avointyöpaikka

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ympäristösertifioinnin käytännön toteutus. Kohteet ovat sekä uusia että käytössä olevia rakennuksia. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit osallistua myös asiakkaidemme vastuullisuusraporttien laatimiseen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus kiinteistöjen ympäristöluokittelusta
  • Omaat tarvittavat pätevyydet (LEED ja/tai BREEAM). GRI- ja GRESB -raportoinnin tuntemus on etu.
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi omaat hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista asiakkaidemme luona eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 24.9. klo 14-15 ja to 27.9. klo 14-15 toimitusjohtaja Janne Rytkönen, puh. 040-532 2261.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.