SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoimet työpaikat: Energiaremonttien ja rakennuttamisen projektipäällikköjä

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme pienentäneet kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjä yli 100 000 tonnia viimeisten neljän vuoden aikana. Se vastaa noin 10 000 suomalaisen vuotuista hiilijalanjälkeä. Tämän lisäksi toteutamme monipuolisia liikekiinteistöjen rakennuttamishankkeita aina salaojista peruskorjausten kautta vesikattoon. Jos haluat kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus. Meitä on jo yli 30, toimintamme kasvaessa laajennamme Helsingin toimipisteen osaamista ja haemme nyt

ENERGIAREMONTTIEN JA RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ

Haluatko tulla toteuttamaan erilaisia kiinteistöjen energiatehokkuus- ja rakennuttamisprojekteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan? Tyypillisesti energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin. Rakennuttamistehtävämme sisältävät tilamuutoksia, peruskorjauksia ja monipuolisia vuosikorjauksia liikekiinteistöissä.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankkeiden johtotehtävät, suunnittelun ohjauksesta aina projektin vastaanottoon ja takuuaikaan. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan, mutta kuitenkin osaavan ja mukavan tiimin tukemana.

Huomioithan, että kyseessä on kaksi erilaista tehtävää energiaremonttien tai kiinteistöjen korjaushankkeiden parissa, joten kohdista hakemuksesi jompaankumpaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Molemmissa tehtävissä tulet oppimaan uutta ja pääset hyödyntämään vahvuuksiasi.

Energiaremonttien ja rakennuttamisen projektipäälliköksi kannattaa hakea, jos

  • Hallitset rakennuttamistehtävät kiitettävästi sekä olet halukas laajentamaan osaamistasi tekniikan eri osa-alueille
  • Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus rakennuttamistehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri)
  • Haluat olla aitiopaikalla vähentämässä ilmastopäästöjä ja toteuttamassa monipuolisia korjaushankkeita ammattimaisten asiakkaidemme kanssa

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit innovatiivisessa kasvuyrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden henkilöstörahastointiin
  • Monipuoliset työsuhde-edut mm. lounas- ja virkistysedut sekä erinäistä virkistystoimintaa
  • Henkilökohtaisen urapolun kehittämisen

Lisätietoja energiaremonttien tehtävästä tiimipäällikkö Henri Nyroos p. 040 755 5933.

Rakennuttamistehtävien kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Janne Koskela p. 050 359 0472.

Lähetäthän hakemuksesi meille sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.