SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin kesätyöpaikka: Energia-asiantuntija (kesätyö)

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

 

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA (KESÄTYÖ)

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, avustat energiakatselmusten laadinnassa, laskentatyökalujen kehittämisessä, energiaremonttien suunnittelussa sekä kiinteistöjen etäkäytön ja kulutusseurannan parissa. Tukenasi on laaja energiatehokkuuden ja talotekniikan asiantuntijatiimi. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin ja sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtäviä kesän jälkeen osa-aikaisena.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Opiskelet tehtävään soveltuvaa tutkintoa (diplomi-insinööri tai insinööri) LVI-, sähkö-, automaatio-, tai energiatekniikasta
  • Haluat kehittyä talotekniikan ja kiinteistöjen energiatehokkuuden asiantuntijaksi

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 28.2.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat