SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Energia-asiantuntija

ympäristöluokitus

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus-, vastuullisuus- ja rakennuttamispalveluita avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on toteuttaa projektit ammattitaitoisesti ja tehokkaasti sekä nostaa asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa. Samalla huomioimme, että kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt ja energiankulutus alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, laadit energiakatselmuksia ja kuntoarvioita sekä suunnittelet kiinteistöjen energiaremontteja. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiankäytön etähallintaan sekä uusien energiatehokkuusratkaisujen ja palveluiden kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja työkokemusta suunnittelusta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö, automaatio tai kylmätekniikka)
  • Omaat energiakatselmoijan tai kuntoarvioijan pätevyyden tai niihin vaadittavan osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä, mutta toimintamme kasvaessa tulemme muuttamaan ensi vuoden alkupuolella Pasilan Triplaan. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava energia-asiantuntija Hanna Stammeier, puh. 045 676 5245.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 9.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat