SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Energia-/talotekniikka-asiantuntija

energiatehokkuus

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toteutamme kiinteistöjen energiaremontteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

ENERGIA-/TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, mutta pääasiallinen toimenkuvasi on vastata toteutettujen talotekniikan modernisointihankkeiden energiankäytön optimoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden  ja talotekniikka-asiantuntijoiden kanssa, ja varmistat että kiinteistöjen olosuhteet ja energiankulutus ovat suunnitellulla tasolla.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiakatselmusten laadintaan sekä energiaremonttien suunnitteluun. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja työkokemusta suunnittelusta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö tai automaatio)
  • Omaat energiakatselmoijan tai kuntoarvioijan pätevyyden tai niihin vaadittavan osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Antti Mäki , puh. 040 727 6681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 23.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat