SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energia- / talotekniikka-asiantuntija

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin ja Tampereelle

ENERGIA- / TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJOITA (2 paikkaa)

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, laadit energiakatselmuksia ja kuntoarvioita sekä suunnittelet energiatehokkuustoimenpiteitä. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös kiinteistöjen energiankäytön etähallintaan ja kulutusseurantaan sekä energiatehokkuushankkeiden toteutukseen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus suunnittelusta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö tai automaatio)
  • Omaat energiakatselmoijan tai kuntoarvioijan pätevyyden tai niihin vaadittavan osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää matkustamista eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 5.2. klo 15-17 ja ma 12.2. klo 15-17 teknologiajohtaja Antti Mäki, puh. 040-7276681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat