SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Kylmätekniikan asiantuntija

energiakatselmus

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle

KYLMÄTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on toimia kylmätekniikan asiantuntijana monipuolisissa konsultointi- ja rakennuttamishankkeissa ilmastoinnin jäähdytyksestä laajoihin kaupan ja logistiikan kylmäjärjestelmien uusimisiin. Toimenkuvaasi kuuluu mm. kylmäteknistä konsultointia, suunnittelua, energiaoptimointia ja projektinjohtoa. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja useamman vuoden työkokemus kylmätekniikasta
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Omaat kylmäsuunnittelijan pätevyyden tai siihen vaadittavan osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sekä Tampereen keskustassa. Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Antti Mäki, puh. 040 727 6681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 19.5.2019. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat