SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Kylmätekniikan projektipäällikkö

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toteutamme kiinteistöjen energiaremontteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle

KYLMÄTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä kylmätekniikkaan liittyvissä energiaremonteissa sekä konsultointi- ja rakennuttamishankkeissa. Hankkeiden koko vaihtelee yksittäisistä lämpöpumpuista laajoihin geoenergiajärjestelmiin sekä kaupan ja logistiikan kylmäjärjestelmien uusimiseen. Toimenkuvasi muotoutuu osaamisesi mukaan, ja siihen voi kuulua mm. LVI- tai kylmäteknistä suunnittelua, konsultointia, projektinjohtoa ja valvontaa. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja useamman vuoden työkokemus lämpöpumppujärjestelmien tai muiden kylmäteknisten järjestelmien suunnittelusta, projektinjohdosta tai urakoinnista
  • Haluat olla mukana kehittämässä innovatiivisia lämpöpumppu- ja jäähdytysratkaisuja
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa ja Tampereen keskustassa. Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Antti Mäki, puh. 040 727 6681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 31.8.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat