SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Myynti- ja markkinointijohtaja

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule töihin EcoRealin asiantuntevaan ja kasvavaan tiimiin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toteutamme kiinteistöjen energiaremontteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin.

Haemme nyt ammattitaitoista

MYYNTI- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen EcoReal Oy:n Helsingin toimistoon. Työnkuva on uusi ja tehtävä on vakituinen.

Myynti- ja markkinointijohtajan tehtäviin kuuluu nimikkeen mukaisesti johtaa yrityksen myyntiä ja markkinointia sekä luoda strategista suuntaa näissä toiminnoissa. Vastaat EcoRealin suurimmista asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankinnasta eli työhön kuuluu paljon käytännön myyntityötä. Päätät viestinnän toteuttamistavoista ja sinulla on mahdollisuus tuottaa sisältöä niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin tiedotukseen. Alkuvaiheessa toimit esimiehenä vain muutamalle asiantuntijalle, mutta tiimi tulee kasvamaan tämän ja lähivuosien aikana.

Haemme tehtävään ratkaisumyynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Toivomme, että sinulla on lisäksi teknistä substanssiosaamista esimerkiksi rakennus- tai talotekniikan alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia kommunikointi-, viestintä- ja yhteistyötaitoja, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä paloa tavoitteiden määrittelyyn ja saavuttamiseen. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja tärkeän tehtävän innovaatioon kannustavassa kasvuyrityksessä sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa työsi kautta ilmastopäästöjen vähentämiseen. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa. Menestymistäsi edesauttavat osaavat kollegat sekä rento työilmapiiri, jossa on innostunut tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut sekä uudet, modernit työskentelytilat; EcoReal Oy:n toimisto sijaitsee helmikuun alusta lähtien hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Tehtävä edellyttää liikkumista asiakkailla pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta ajoittain myös muualla, eri puolilla Suomea.

Voit hakea tehtävään Adeccon sivujen kautta tai sähköpostitse (suvi.ikola@adecco.fi). Liitäthän hakudokumentteihin ansioluettelon lisäksi hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Suvi Ikolalta Adeccosta, p. 046 875 0107. Hakuaika päättyy maanantaina 3.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat