SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Myyntipäällikkö

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat EcoRealin palveluiden myynnistä yritysasiakkaille. Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkuuksien johtaminen, uusien asiakkaiden hankinta, brändin vahvistaminen ja kehittäminen sekä myynnin suunnittelu ja seuranta.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Tunnet kiinteistö- ja rakennusalaa
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi omaat hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa startup-yrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää matkustamista asiakkaidemme luona eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 9.1. klo 14-15 ja pe 12.1. klo 14-15 toimitusjohtaja Janne Rytkönen, puh. 040-532 2261.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 17.1.2018.

Avoimet työpaikat