SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Projektipäällikkö (2 paikkaa)

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin ja Tampereelle

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ (2 paikkaa)

Tehtäviisi kuuluu erilaiset rakennuttamistehtävät suunnittelun ohjauksesta aina toteutuksen johtamiseen. Hankkeet ovat pääasiassa korjausrakennushankkeita sisältäen energiaremontteja, talotekniikan modernisointia ja vuokralaismuutoksia. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus suunnittelusta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö tai automaatio)
  • Omaat kokemusta rakennusprojektien johtamisesta ja/tai valvonnasta

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää matkustamista eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 18.4. klo 15-17 ja ke 25.4. klo 9-11 operatiivinen johtaja Janne Koskela, puh. 050-3590472.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 1.5.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.