SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Rakennuttajainsinööri (kesätyö)

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ (KESÄTYÖ)

Tehtävänäsi on taloteknisten energiaremonttien ohjaaminen ja johtaminen. Monipuolinen toimenkuvasi sisältää suunnittelun ohjaamista, kustannuslaskentaa, hankintasopimusten laatimista sekä aikataulu- ja laatuvalvontaa. Työssä yhdistyy toimisto- ja kenttätyö kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin ja sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtäviä kesän jälkeen osa-aikaisena.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Opiskelet tehtävään soveltuvaa tutkintoa (diplomi-insinööri tai insinööri) LVI, sähkö- tai rakennustekniikasta
  • Sinua kiinnostaa kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää matkustamista eri puolilla Suomea.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat