SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Rakennuttamisen projekti-insinööri

Energiaremontti

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projektimme ovat pääasiassa liikekiinteistöjen korjausrakennushankkeita asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen tilamuutoksia, peruskorjauksia ja energiaremontteja.

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu avustavat rakennuttamistehtävät projektipäällikön alaisuudessa asiakkaidemme monipuolisissa rakennushankkeissa. Tehtävässä on mahdollisuus saada nopeastikin lisää vastuuta ja omia projekteja kokemuksen ja onnistumisten myötä.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja 2-4 vuoden työkokemus suunnittelusta, valvonnasta, urakoinnista tai konsultoinnista

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä ja Tampereen keskustassa. Tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisen johtaja Pauli Autio, puh. 050 440 0802.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 19.5.2019. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat