SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Rakennuttamisen projektipäällikkö

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus-, vastuullisuus- ja rakennuttamispalveluita avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on toteuttaa projektit ammattitaitoisesti ja tehokkaasti sekä nostaa asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa. Samalla huomioimme, että kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt ja energiankulutus alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Rakennuttamisen projektimme ovat pääasiassa liikekiinteistöjen korjausrakennushankkeita asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen tilamuutoksia, peruskorjauksia ja vuokralaismuutoksia.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankkeiden rakennuttamistehtävät yhdessä talotekniikan asiantuntijoiden kanssa suunnittelun ohjauksesta aina projektin vastaanottoon ja takuuajan päättymiseen asti. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on vähintään parin vuoden työkokemus rakennuttamisen johtamisesta ja tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI, RI, rakennusmestari, teknikko)
  • Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen työntekijä
  • Eduksesi katsomme RAP- tai RAPS -pätevyyden

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä, mutta ensi vuoden alkupuolella muutamme Pasilan Triplaan. Projektit sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä muuallakin Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisen johtaja Pauli Autio, puh. 050 440 0802.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.