SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Talotekniikan projektipäällikkö – Turku

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Turkuun

TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toteutamme erilaisia kiinteistöjen energiatehokkuusprojekteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankkeiden johtotehtävät suunnittelun ohjauksesta aina projektin vastaanottoon ja takuuaikaan. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Talotekniikan projektipäälliköksi kannattaa hakea, jos

  • Hallitset jonkin seuraavista tekniikan aloista LVIAS kiitettävästi sekä olet halukas laajentamaan osaamista muiden tekniikan alojen osalle. Kokemus ja osaaminen uusiutuvien energialähteiden osalta katsotaan eduksi.
  • Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus talotekniikkahankkeiden parista rakennuttamis- tai urakointisektorilta ja tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri)
  • Haluat olla aitiopaikalla vähentämässä ilmastopäästöjä ja tekemään päivittäin konkreettisia toimenpiteitä sen eteen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Turun toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Holopainen 0415015183

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 2.7.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Avoimet työpaikat