SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Tekninen manageri

energiatehokkuus
Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on kiinteistöalan asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen muun muassa teknisen manageerauksen palveluja, jonka avulla varmistetaan kiinteistöjen teknisen ja taloudellisen arvon säilyminen ja kehittyminen, sekä kiinteistön käyttäjille oikeat ja terveelliset olosuhteet. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Haemme asiakkaamme kiinteistöihin pääkaupunkiseudulle

TEKNISTÄ MANAGERIA

Osallistut päivittäiseen ylläpidon johtamiseen, korjausten suunnitteluun, vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässäsi toimit yhdessä asiakkaan kiinteistöpäällikön kanssa. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos
• Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
• Sinulla on rakennusmestarin, rakennus-/LVI-insinöörin tai muu soveltuva koulutus
• Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, pienkorjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta

Tarjoamme sinulle:
• Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
• Monipuoliset työsuhde-edut
• Henkilökohtaisen urapolun
• Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee Käpylässä, mutta toimintamme kasvaessa tulemme muuttamaan ensi vuoden alkupuolella uusiin tiloihin Pasilan Triplaan. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa tehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pauli Autio, puh. 050 440 0802.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 15.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.