SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Tekninen manageri

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. 79 % henkilöstöstämme on väitteestä täysin samaa mieltä. Haluaisitko olla yksi heistä? Jos haluat kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta, tule meille töihin!

EcoReal Oy on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Tuotamme asiakkaillemme muun muassa teknisen manageerauksen palveluja, jonka avulla varmistetaan kiinteistöjen teknisen ja taloudellisen arvon säilyminen ja kehittyminen sekä kiinteistön käyttäjille oikeat ja terveelliset olosuhteet. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Haemme asiakkaamme kiinteistöihin Tampereen alueelle

TEKNISTÄ MANAGERIA

Osallistut päivittäiseen ylläpidon johtamiseen, korjausten suunnitteluun, vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässäsi toimit yhdessä asiakkaan kiinteistöpäällikön kanssa. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava henkilö
  • Sinulla on rakennusmestarin, rakennus-/talotekniikkainsinöörin tai muu soveltuva koulutus
  • Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, pienkorjausten teettämisestä ja kilpailuttamisesta sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa tehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä saa sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 24.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat