SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Tekninen manageri

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Haemme suuren kansainvälisen asiakkaamme kiinteistöihin pääkaupunkiseudulle

TEKNISTÄ MANAGERIA

Osallistut päivittäiseen ylläpidon johtamiseen, korjausten suunnitteluun, vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässäsi toimit yhdessä asiakkaan kiinteistöpäällikön ja toisen kollegan kanssa. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on rakennusmestarin, rakennus-/LVI-insinöörin tai muu soveltuva koulutus
  • Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, pienkorjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa tehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 18.6. klo 14-15 ja ma 25.6. klo 14-15 toimitusjohtaja Janne Rytkönen, puh. 040 532 2261.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 3.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat