SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Vastuullisuusasiantuntija

Tule Lotan ja Leenan työkaveriksi.

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Tuotamme vastuullisuuspalveluita eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille kaikilla toimialoilla. Palvelukokonaisuutemme kattaa vastuullisuusohjelmien laatimisen, vastuullisuusraportoinnin, hiilijalanjäljen ja -kädenjäljen laskennan sekä kiinteistöjen ympäristöluokitukset. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

VASTUULLISUUSASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluu hiilijalanjäljen laskenta sekä vastuullisuusohjelmien ja vastuullisuusraporttien tuottaminen asiakkaillemme. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit osallistua myös kiinteistöjen ympäristöluokitusten tekemiseen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi. Olet työskentelyotteeltasi systemaattinen ja tarkka sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus vastuullisuusasioista
  • Hallitset hiilijalanjäljen laskennan ja osaat GRI- raportoinnin sekä vastuullisuusohjelmien laatimisen perusteet. GRESB-raportoinnin ja BREEAM -ympäristösertifioinnin tuntemus ovat eduksi.
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi omaat hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Muutamme tammikuun lopussa Pasilan Triplaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, puh. 050 577 0122.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 1.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.