SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Ympäristöasiantuntija

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. 79 % henkilöstöstämme on asiasta täysin samaa mieltä. Haluaisitko olla yksi heistä? Jos haluat kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Tuotamme vastuullisuuspalveluita eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille kaikilla toimialoilla. Palvelukokonaisuutemme kattaa vastuullisuusohjelmien laatimisen, vastuullisuusraportoinnin, hiilijalanjäljen ja -kädenjäljen laskennan sekä kiinteistöjen ympäristöluokitukset. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ympäristösertifiointipalvelun tuottaminen. Kohteet ovat sekä uusia että käytössä olevia rakennuksia. Lisäksi vastaat uudesta nollahiilirakennus -palvelustamme. Palvelun avulla asiakkaidemme kiinteistöjen käytönaikainen hiilijalanjälki nollataan paremman energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja päästöjen kompensoinnin avulla.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus kiinteistöjen ympäristöluokituksista
  • Omaat tarvittavat pätevyydet (LEED ja/tai BREEAM)
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi omaat hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, puh. 050 577 0122.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 15.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat