SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energia-asiantuntija

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toteutamme kiinteistöjen energiaremontteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

 

Haemme nyt Helsinkiin

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, laadit mm. energiakatselmuksia ja taloteknisiä hankesuunnitelmia, vastaat kiinteistöjen energiankäytön optimoinnista ja tuet projektipäälliköitä energiaremonttien toteutuksessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, projektipäälliköiden ja muiden energia-asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiankäytön laskentamallien, uusien energiatehokkuusratkaisujen sekä palveluiden kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja yli 2 vuoden työkokemus
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö, automaatio tai kylmätekniikka)

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Tehtävät sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta voi edellyttää matkustamista eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava energia-asiantuntija Hanna Stammeier puh. 045 676 5245.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.