SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energia-asiantuntija (kesätyö Helsinki)

Haluaisitko työskennellä kasvavassa asiantuntijayrityksessä ja tehdä asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja? Tavoitteenamme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani ja toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Haemme mukavaan joukkoomme:

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA (KESÄTYÖ)

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, avustat energiakatselmusten sekä energiatodistusten laadinnassa, energiaremonttien suunnittelussa sekä kiinteistöjen etäkäytön ja kulutusseurannan parissa. Tukenasi on laaja energiatehokkuuden ja talotekniikan asiantuntijatiimi. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin ja sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtäviä kesän jälkeen osa-aikaisena.

Olemme Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraaliuden asiantuntijayritys ja kasvaneet kannattavasti jo pitkään. Asiakkaamme ovat ammattimaisia kiinteistönomistajia ja -käyttäjiä, ja tärkein tehtävämme on tuottaa heille laadukkaasti palveluita joka päivä. Tässä olemme myös onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Meillä työskentelet kiinteistö- ja rakennusalan kuumimpien trendien parissa: energiatehokkuus, uusiutuva energia ja hyvät sisäolosuhteet ovat yrityksemme ydintekemistä.

Henkilöstömme viihtyvyys ja hyvä yrityskulttuuri ovat meille tärkeitä teemoja. Järjestämme henkilöstölle yhteistä tekemistä myös työajan ulkopuolella: after work -tilaisuuksia, kuntoilutapahtumia Euroopassa sekä tietysti kesäjuhlat ja pikkujoulut. Henkilöstömme keski-ikä on 36 vuotta, mutta nuorekkaaseen porukkaamme kuuluu kaikenikäisiä ammattilaisia. Työpisteesi sijoittuu Helsingin toimistoomme Triplaan.

Tämän voimme luvata

Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista esimerkiksi laajalla etätyömahdollisuudella. Olemme sopivan kokoinen yritys, jossa asiantuntijat voivat käyttää aikansa sisäisen byrokratian sijasta palveluiden tuottamiseen.

Henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja erityisesti lähiesihenkilöiden johtamiseen ollaan tyytyväisiä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja sairausvakuutus ja henkilöstörahasto.

Pääset tekemään töitä hyvällä fiiliksellä osana asiantuntevien kollegoiden muodostamaa tiimiä. Energiapalveluita tuottaa meillä yli 20 ammattilaista, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen ja konsultoinnin eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä myös mieluusti annetaan.

Nopeasti kasvavana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös tulevaisuudessa urapolkuja kiinteistöalalla.

Tuotamme palvelut arvojemme mukaisesti luotettavasti ja tehokkaasti, ja työn korkea laatu on tärkeää. Meillä työt tehdään huolellisesti, mutta ei liian vakavasti.

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän

Tätä odotamme sinulta

Ratkaisevaa onnistumisen kannalta on työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet nopea oppimaan ja osaava tyyppi. Olet itseohjautuva tekijä, etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen.

Opiskelet tällä hetkellä tutkintoa diplomi-insinööriksi ja opiskelusi suuntautuvat esim. LVI-, sähkö-, automaatio-. tai energiatekniikkaan. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä myös englannin kielellä. Ja yksi tärkeimmistä on halu kehittyä talotekniikan ja kiinteistöjen energiatehokkuuden asiantuntijaksi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 6.3.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Avoimet työpaikat