SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energia-asiantuntija

ecoreal

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalvelua avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin ja Tampereelle

ENERGIA-/TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJOITA (2 paikkaa)

Tehtäviisi kuuluu energiakatselmusten tekeminen ja kiinteistöjen energiankäytön optimointi. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiatehokkuusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä Optiwise-sovelluksen kehittämiseen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus suunnittelusta, urakoinnista tai konsultoinnista
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö, automaatio tai kylmätekniikka)
  • Omaat energiakatselmoijan tai kuntoarvioijan pätevyyden tai niihin vaadittavan osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa startup-yrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä. Tehtävä edellyttää matkustamista kohdekäynneillä asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 28.10. klo 9–11 ja pe 4.11. klo 9–11 teknologiajohtaja Antti Mäki, puh. 040 727 6681.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla antti.maki(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 11.11.2016 klo 11.11. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat