SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energiamanageri

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Teemme asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Tavoitteenamme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani ja toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus.

Toteutamme kiinteistöjen energiaremontteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Tampereelle tai Helsinkiin

ENERGIAMANAGERIA

Työskentelet monipuolisissa talotekniikan asiantuntijatehtävissä, seuraat ja analysoit asiakkaiden energiakulutusta, ehdotat energiatehokkuustoimenpiteitä ja suunnittelette asiakkaiden kanssa yhdessä, miten hiilineutraalisuus kiinteistöissä saavutetaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, projektipäälliköiden ja muiden energia-asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiankäytön laskentamallien, uusien energiatehokkuusratkaisujen sekä palveluiden kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja yli 2 vuoden työkokemus
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset jonkun talotekniikan osa-alueen (LVI, sähkö, automaatio tai kylmätekniikka)

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin sekä Tampereen toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin toimisto Pasilan Triplassa ja Tampereen toimisto Tullin alueella Tampere-taloa vastapäätä. Tehtävä voi edellyttää matkustamista eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Jukka Holopainen, 0415015183.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 1.8.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Avoimet työpaikat