SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energiaremonttien projektipäällikkö

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa avaamme uuden toimipisteen Turkuun ja haemme nyt

ENERGIAREMONTTIEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toteutamme erilaisia kiinteistöjen energiatehokkuusprojekteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankkeiden johtotehtävät suunnittelun ohjauksesta aina projektin vastaanottoon ja takuuaikaan. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Energiaremonttien projektipäälliköksi kannattaa hakea, jos

  • Hallitset jonkin talotekniikan aloista (LVIAS) kiitettävästi sekä olet halukas laajentamaan osaamista muiden tekniikan alojen osalle. Kokemus ja osaaminen uusiutuvien energialähteiden osalta katsotaan eduksi.
  • Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus talotekniikkahankkeiden parista rakennuttamis- tai urakointisektorilta ja tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri)
  • Haluat olla aitiopaikalla vähentämässä ilmastopäästöjä ja tekemässä päivittäin konkreettisia toimenpiteitä sen eteen

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Holopainen p. 041 5015183.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 9.8.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.