SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Johtava talotekniikka-asiantuntija

Haluaisitko työskennellä kasvavassa asiantuntijayrityksessä ja tehdä asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja? Tavoitteenamme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani ja toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Haemme energiapalvelut tiimiimme johtavaa talotekniikka-asiantuntijaa!

Johtavana talotekniikka-asiantuntijana vastaat itsenäisesti erilaisista talotekniikan asiantuntijatehtävistä ja tuet muita asiantuntijoitamme/projektipäälliköitä teknisesti haastavien energiaremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtävässä on eduksi, jos tunnet syvällisesti lämpöpumpputeknologiaa, paikallisen uusiutuvan energian tuotantoa tai rakennusautomaatiojärjestelmiä. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös energiankäytön laskentamallien ja uusien energiatehokkuusratkaisujen kehittämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, projektipäälliköiden ja energia-asiantuntijoiden kanssa.

Olemme Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraaliuden asiantuntijayritys ja kasvaneet kannattavasti jo pitkään. Asiakkaamme ovat ammattimaisia kiinteistönomistajia ja -käyttäjiä, ja tärkein tehtävämme on tuottaa heille laadukkaasti palveluita joka päivä. Tässä olemme myös onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Meillä työskentelet kiinteistö- ja rakennusalan kuumimpien trendien parissa: energiatehokkuus, uusiutuva energia ja hyvät sisäolosuhteet ovat yrityksemme ydintekemistä.

Henkilöstömme viihtyvyys ja hyvä yrityskulttuuri ovat meille tärkeitä teemoja. Järjestämme henkilöstölle yhteistä tekemistä myös työajan ulkopuolella: after work -tilaisuuksia, kuntoilutapahtumia Euroopassa sekä tietysti kesäjuhlat ja pikkujoulut. Henkilöstömme keski-ikä on 36 vuotta, mutta nuorekkaaseen porukkaamme kuuluu kaikenikäisiä ammattilaisia. Työpisteesi sijoittuu Helsingin toimistoomme Triplaan.

Kattava perehdytys tukenasi

Pääset tarttumaan kiinni uuteen työhösi monipuolisen ja kattavan perehdytyksemme avulla. Esihenkilösi ja kollegasi tutustuttavat sinut asiakkaisiimme, ohjelmistoihimme sekä uusiin työkavereihisi. Arvomme vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus näkyvät päivittäin arjessamme. Annamme sinulle kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset perille kaikista työhösi liittyvistä asioista. Tähän on myös varattu riittävästi aikaa ensimmäisten työviikkojesi aikana. Tärkeää on myös, että uskallat kysyä, jos et jotain osaa.

Tämän voimme luvata

Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista esimerkiksi laajalla etätyömahdollisuudella. Olemme sopivan kokoinen yritys, jossa asiantuntijat voivat käyttää aikansa sisäisen byrokratian sijasta palveluiden tuottamiseen.

Henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja erityisesti lähiesihenkilöiden johtamiseen ollaan tyytyväisiä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja sairausvakuutus ja henkilöstörahasto.

Pääset tekemään töitä hyvällä fiiliksellä osana asiantuntevien kollegoiden muodostamaa tiimiä. Energiapalveluita tuottaa meillä yli 20 ammattilaista, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen ja konsultoinnin eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä myös mieluusti annetaan.

Nopeasti kasvavana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.

Tuotamme palvelut arvojemme mukaisesti luotettavasti ja tehokkaasti, ja työn korkea laatu on tärkeää. Meillä työt tehdään huolellisesti, mutta ei liian vakavasti.

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän.

Tätä odotamme sinulta

Johtavana talotekniikka-asiantuntijana työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta talotekniikan modernisoinnista. Olet aiemmin työskennellyt vastaavissa konsulttitehtävissä tai sinulla on kokemusta rakennuttamisesta tai urakoinnista. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri (LVI, RAU, sähkö, energia).

Ratkaisevaa onnistumisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Uskallat tuoda näkemyksesi esille ja esittää asiakkaalle parasta mahdollista ratkaisua. Olet itseohjautuva tekijä, etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä myös englannin kielellä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, soittele tai lähetä hakemus!

Mahdollisiin kysymyksiisi tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen vastaa Janne Koskela. Jannen tavoitat numerosta 050 359 0472. Voit myös laittaa sähköpostia janne.koskela(a)ecoreal.fi.

Voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi 6.3.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä turhaan odota viimeiseen päivään.