SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

LVI-SUUNNITTELIJA

 

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Teemme asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Tavoitteemme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani. Toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle

LVI-SUUNNITTELIJAA

Suunnittelijana tehtäväsi on LVI-suunnitelmien laatiminen sinulle nimettyihin energiaremontteihin. Työhösi kuuluvat kohdekäynnit kunkin kiinteistön teknisten ominaisuuksien ja käytön edellyttämien ratkaisujen määrittämiseksi yhdessä muun projektiryhmän kanssa, ratkaisujen kuvaaminen suunnitelmissasi sekä myöhemmin osallistuminen toimintakokeisiin, joissa varmistetaan toteutuksen suunnitelmanmukaisuus. Tehtävä on mielenkiintoinen yhdistelmä työtä toimistossa ja työmailla, jossa todella pääset vaikuttamaan kiinteistöjen olosuhteisiin ja energiankäyttöön. Työssä onnistuminen edellyttää, että tunnet LVI-suunnittelun vaatimukset ja energiatehokkuuden edellytykset, sinulla on tietämystä erilaisista ilmanvaihdon, lämmityksen, jäähdytyksen sekä lämpöpumppuratkaisujen teknisistä vaihtoehdoista sekä omaat uteliaisuutta etsiä uusia ratkaisuja. Lisäksi käytät MagiCADia sujuvasti, suoritat huolellisesti myös pienemmät suunnittelutehtävät, mutta et pelkää käydä vaativammankaan kohteen kimppuun. Tärkeää on myös, että uskallat kysyä, jos et jotain osaa.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit myös osallistua energiaremonttien hankesuunnitteluun sekä uusien toimintamallien kehittämiseen. Vahvuuksiesi sekä kiinnostuksesi mukaan pääset näyttämään kykysi ja oppimaan lisää. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri) ja yli 2 vuoden työkokemus
  • Olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi
  • Hallitset LVI-puolen suunnittelutehtävät
  • Haluat onnistua yhdessä työkavereidesi kanssa ja autat heitä tarvittaessa oman osaamisalueesi asioissa
  • Haluat laajentaa osaamistasi talotekniikan eri osa-alueille

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä
  • Mahdollisuus etätyöhön esimerkiksi 2-3 päivää viikossa

Helsingin konttorimme sijaitsee Pasilan Triplassa ja Tampereen toimistomme hyvien kulkuyhteyksien varrella Tullin alueella Tampere-taloa vastapäätä.  Tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Henri Nyroos, p. 040 755 5933.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään hyvän hakijan löytyessä.