SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Rakennuttamisen projektipäällikkö (2 paikkaa)

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ (2 paikkaa)

EcoRealin rakennuttamisyksikkö hakee vahvistusta rakennuttamisen projektipäälliköistä. Tehtäviisi kuuluu erilaiset rakennuttamistehtävät suunnittelun ohjauksesta aina toteutuksen johtamiseen. Hankkeet ovat pääasiassa liikekiinteistöjen korjausrakennushankkeita asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen tilamuutoksia, peruskorjauksia ja energiaremontteja. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Hallitset rakennuttamistehtävät, RAP-pätevyys katsotaan eduksi
  • Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus rakennushankkeiden johtamisesta ja tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri)
  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä ja Tampereen keskustassa. Tehtävä edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Janne Koskela, puh. 050-3590472.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 21.12.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat