SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Avoin työpaikka: Rakennuttamisen projektipäällikkö

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. 79 % henkilöstöstämme on väitteestä täysin samaa mieltä. Haluaisitko olla yksi heistä? Jos haluat kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Rakennuttamisen projektimme ovat pääasiassa liikekiinteistöjen korjausrakennushankkeita asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen tilamuutoksia, peruskorjauksia ja vuokralaismuutoksia.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

 

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankkeiden rakennuttamistehtävät yhdessä talotekniikan asiantuntijoiden kanssa suunnittelun ohjauksesta aina projektin vastaanottoon ja takuuajan päättymiseen asti. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on vähintään parin vuoden työkokemus rakennuttamisesta tai olet toiminut jo hieman pidempään projekti-insinöörinä rakennuttamishankkeissa
  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI, AMK-insinööri)
  • Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen työntekijä
  • Eduksesi katsomme RAP- tai RAPS -pätevyyden

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Projektit sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä muuallakin Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja, puh. 050 359 0472.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 5.2.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat