SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Tekninen manageri

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Teemme asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Tavoitteenamme on olla vastuullisen kiinteistönomistajan osaavin kumppani ja toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Haemme asiakkaamme kiinteistöihin pääkaupunkiseudun alueelle

TEKNISTÄ MANAGERIA

Osallistut päivittäiseen ylläpidon johtamiseen, korjausten suunnitteluun, vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässäsi toimit yhdessä asiakkaan kiinteistöpäälliköiden kanssa. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työssäsi sinulla on tukena laaja talotekniikka- ja energia-asiantuntijoiden sekä projektinjohdon osaaminen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava henkilö
  • Sinulla on rakennusmestarin, rakennus-/talotekniikkainsinöörin tai muu soveltuva koulutus
  • Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, pienkorjausten teettämisestä ja kilpailuttamisesta sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Triplassa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa tehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä saa Jukka Holopainen p. 0415015183

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 11.9.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat