SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energiaremonttien tiimipäällikkö

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. 79 % henkilöstöstämme on väitteestä täysin samaa mieltä. Haluaisitko olla yksi heistä? Jos haluat kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

 

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Toteutamme erilaisia kiinteistöjen energiatehokkuusprojekteja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tyypilliset energiaremonttimme sisältävät talotekniikan modernisoinnin yhdistettynä uusiutuviin energialähteisiin.

Tiimisi vastaa kiinteistöjen energiatehokkuushankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut myös palveluiden ja prosessien kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja projektinjohdon sekä talotekniikka-asiantuntijoiden osaaminen.

Tiimipäällikön tehtäviin kuuluu energiaremonttitiimin johtaminen ja hankkeiden johtotehtävät. Toimenkuva mahdollistaa monipuoliset ja haasteelliset tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Sinulla on aikaisempaa, vähintään kolmen vuoden kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä kiinteistö- ja/tai rakennusalalta sekä aikaisempaa kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta johtamisesta.
  • Ymmärrät yrityksen tuloksen muodostumisen periaatteet ja siihen vaikuttavat tekijät
  • Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan ylempi korkeakoulututkinto
  • Olet itseohjautuva, osaat delegoida ja haluat kehittää sekä kehittyä
  • Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa. Projektit sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaidemme kiinteistöissä muuallakin Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Janne Koskela, puh. 050 359 0472.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 14.2.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat