SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Vastuullisuusasiantuntija

Haluatko käyttää työpäiväsi papereiden pyörittelyyn vai ihan oikeasti kantaa vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Jos valitsit jälkimmäisen, tule meille töihin!

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus, tehokkuus.

Tuotamme vastuullisuuspalveluita eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille kaikilla toimialoilla. Palvelukokonaisuutemme kattaa vastuullisuusohjelmien laatimisen, vastuullisuusraportoinnin, hiilijalanjäljen ja -kädenjäljen laskennan sekä kiinteistöjen ympäristöluokitukset. Lue lisää www.ecoreal.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Helsinkiin

 

VASTUULLISUUSASIANTUNTIJAA

 

Tehtäviisi kuuluu ympäristöluokitusten tekeminen, hiilijalanjäljen laskenta sekä vastuullisuusohjelmien ja vastuullisuusraporttien tuottaminen asiakkaillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös palveluiden kehittämiseen.

Meille kannattaa hakea, jos

  • Olet nopea oppimaan, itseohjautuva ja osaava tyyppi. Olet työskentelyotteeltasi systemaattinen ja tarkka sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi diplomi-insinööri tai insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus vastuullisuusasioista
  • Hallitset hiilijalanjäljen laskennan sekä osaat GRI-raportoinnin ja vastuullisuusohjelmien laatimisen perusteet. BREEAM- ja GRESB-raportoinnin tuntemus on etu.
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi omaat hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, mielenkiintoiset tehtävät ja osaavat työkaverit
  • Monipuoliset työsuhde-edut
  • Henkilökohtaisen urapolun
  • Tekemisen meiningin innovatiivisessa kasvuyrityksessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuullisuuspäällikkö Lotta Kauppinen, puh. 050 554 4967.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi(a)ecoreal.fi.

Hakuaika päättyy 30.8.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.