SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Miksi vastuullisuusraportointi on tärkeää yritykselle?

Julkaistu 18.6.2018 10:37

VASTUULLINEN TOIMINTA ja siitä raportointi on ajankohtaista ja tärkeää niin suurille kuin pienillekin yrityksille toimialasta riippumatta. Raportoinnista on hyötyä yrityksille monella tapaa:

Vuosi 2017 oli ensimmäinen kokonainen tilikautemme ja sen aikana toimimme lukuisten asiakkaiden kanssa energiatehokkuuden ja kestävyyden parissa. Siksi koemme tärkeäksi raportoida myös omasta vastuullisuudestamme. Ensimmäinen vastuullisuusraporttimme on nyt julkaistuTutustu siihen tarkemmin tästä (pdf)

Raporttimme on laadittu GRI standardien mukaisesti. GRI (Global Reporting Initiative) on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missiona on luoda maailmanlaajuinen ohjeisto vastuullisuusraportoinnille ja edistää yhteisten vastuullisuuden tunnuslukujen käyttöä. Standardit tarjoavat vapaasti sovellettavan mallin myös pienten organisaatioiden raportoinnille. Lisää voit lukea aikaisemmasta blogitekstistäni ”Mikä ihmeen GRI?”.

Raporttimme sisältää vuonna 2017 toteutettujen toimenpiteiden lisäksi vastuullisuusperiaatteemme ja -ohjelman vuosille 2018-2020. Ohjelman avulla varmistamme myös jatkossa toimintamme kestävyyden. Meille tärkeitä teemoja ovat:

Oma vastuullisuusraporttimme on hyvä esimerkki siitä, että jopa GRI:n mukainen raportointi on mahdollista pienilläkin yrityksillä toimialasta riippumatta. Jokaisessa yrityksessä on jo valmiiksi vastuullista toimintaa – yritykselle tärkeät teemat on vain tunnistettava ja tuotava esille.

Tutustu vastuullisuusraportointiin tarkemmin: ecoreal.fi/vastuullisuuspalvelut/

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Lotta Partanen
Vastuullisuusasiantuntija
EcoReal Oy
+358505544967
lotta.partanen@ecoreal.fi

 

 

 

Artikkelissa mainitut palvelut