SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Kesäloman alkaessa

Julkaistu 21.6.2023 14:13

Kesä on täällä ja moni meistä aloittaa siirtymisen lomamoodiin.

Kesä on täynnä mahdollisuuksia. Se on aika nauttia auringosta, uida meressä tai järvessä, makoilla riippumatossa ja pitää grillijuhlia ystävien kanssa. Mutta mikä tekee kesästä niin erityisen? Ehkä se on sen lisäämä valo ja valoisuus, tai vapaampi ja rennompi ilmapiiri. Se on aika, jolloin voimme hengittää syvään ja nauttia elämästä.

Kesä on myös aika, jolloin voimme kokeilla uusia asioita ja pyrkiä toteuttamaan unelmiemme projekteja. Haluatko oppia uuden taidon, kuten valokuvaamisen tai surffauksen? Tai kenties matkustaa uuteen paikkaan ja kokea uusia kulttuureita? Kesä on täydellinen aika toteuttaa näitä toiveita.

Kesä on myös aikaa, jolloin voimme ladata akkuja tulevaa syksyä ja ecorealilaista vaikuttavaa työtämme varten.

EcoRealilla vaikuttavuus tarkoittaa yrityksen kykyä tuottaa positiivisia vaikutuksia ympäristössä samalla kun se tuottaa taloudellista arvoa. Vaikuttavuus meillä ilmenee muun muassa sosiaalisen ja ympäristövastuun toteutumisena, henkilöstön työhyvinvoinnin edistämisenä, innovaatioiden kehittämisenä, asiakasarvon tuottamisena ja liiketoiminnan kasvattamisena. Työ energiatehokkuuden parissa voi olla haastavaa, mutta se tarjoaa samalla mahdollisuuden edistää yhteiskunnan kestävää kehitystä ja auttaa vähentämään ilmastonmuutosta. Koulutus, kokemus ja intohimo ovat avain menestykseen tällä alalla.

EcoRealilla yksittäisen työntekijän on helppo kokea työtehtävänsä vaikuttavuus. Työn vaikuttavuus on tärkeä, koska se liittyy suoraan yrityksen tuottavuuteen, kannattavuuteen ja kilpailukykyyn. Kun työntekijät tekevät vaikuttavaa työtä, he pystyvät saavuttamaan tavoitteensa, kehittymään ammatillisesti ja kasvattamaan luottamusta työpaikkaansa kohtaan. Tämä edistää työntekijöiden sitoutumista ja motivaatiota, mikä johtaa parempaan työsuoritukseen, työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Lisäksi vaikuttava työ lisää työntekijän hyvinvointia ja vähentää stressiä, mikä edistää työntekijän terveyttä ja työkykyä.

Vaikuttavasta ja mielenkiintoisestakin työstä on aina hyvä välillä ottaa lomaa. Meidän ecorealilaisten palautuminen lomalla on tärkeä osa työyhteisön hyvinvointia ja tehokkuutta. Loma antaa myös mahdollisuuden irrottautua työtehtävistä ja antaa aikaa rentoutua ja nauttia muiden asioiden tekemisestä. Palautuneena ja virkistyneenä on helpompi palata töihin uudella energialla ja motivaatiolla, mikä parantaa työtehoa ja tehotasoa.

Lataa siis akkusi ja nauti kesästä, sillä se on lyhyt ja arvokas! Näemme taas uusin voimin elokuussa, kun suurin osa meistä ecorealilaista palailee ruskettuneina, levänneinä ja ehkäpä joidenkin uusien taitojen kanssa töihin.

Leena Juvani,

Johtaja, rakennuttaminen