SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Teknisen manageroinin työharjoittelun saa muokata omien tavoitteiden mukaiseksi

Julkaistu 17.8.2020 08:59

”Tulin työharjoitteluun Ecorealille, koska halusin käytännön kokemusta teknisen managerin työstä ja energiaremonteista.” Näin toteaa EcoRealin teknisen manageroinnin työharjoittelija Erno Hyvättinen.

Hyvättinen aloitti toukokuun puolessa välissä EcoRealissa. Ernolla on yli 20 vuoden kokemus ravintola- ja tapahtuma-alasta sekä AV-urakoinnista. ”Kiinnostukseni kiinteistö-alalle ja teknisen manageroinnin tehtäviä kohtaan heräsi AV-projektien myötä ja koska huomasin kiinteistöjen teknisen manageroinnin olevan monipuolinen ja vaativa pelikenttä”, Erno kertoo.

Ecorealilla harjoittelijat pääsevät tutustumaan ja näkemään monipuolisesti talon eri tehtäviä. Harjoittelu on vastavuoroinen oppimisprosessi.

”Pääsen soveltamaan ja kehittämään osaamista käytännössä, sekä kehittämään ammattitaitoani alan parissa. Harjoittelu on myös kätevä tapa tarkentaa omia urasuunnitelmia tulevaisuuden suhteen.”

Harjoittelun voi muovata itsensä näköiseksi

Joku voi kysyä, että mitä työharjoittelu Ecorealilla pitää sisällään? Vastaus ei ole yksiselitteinen, sillä jokainen harjoittelija voi rakentaa oman harjoittelunsa sisällöstä erilaisen, harjoittelu rakentuu oman osaamisen sekä tavoitteiden mukaan.

Harjoittelu tekee mestarin

Harjoittelu voi parhaimmillaan tarjota loistavan näköalapaikan teknisen manageroinnin, energia- ja vastuullisuuden toimintaympäristöön. Harjoittelu antaa uusia näkökulmia, toimii ajatusten virittäjänä sekä tarjoaa kattavan kuvan oman alansa työtehtävistä. Parhaimmillaan harjoittelu toimii myös väylänä työelämään.

Ecorealin vahvuutena harjoittelijan näkökulmasta onkin ehdottomasti työn monipuolisuus. Ecoreal pystyy myös tarjoamaan harjoittelijalle näkymiä moneen eri tehtävään niin energiaremonttien, rakennuttamisen kuin teknisen manageerauksen ympäristöistä.

Työharjoittelussa tarvitaan positiivista asennetta ja innokkuutta. Työharjoittelun kautta saadaan usein yrityksen näköinen ja toimintatapoihin perehtynyt henkilö.

Voit kysyä harjoittelusta lisää minulta.

 

Artikkelissa mainitut palvelut