SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal avaa toimipisteen Turkuun

Julkaistu 15.9.2020 08:44

EcoRealin asiakkaiden toiveesta olemme vahvistaneet toimintaamme Varsinais-Suomessa avaamalla toimipisteen Turkuun 7.9.2020 alkaen. Turun toimipisteellä on aloittanut projektipäällikkö Ville Virtanen ja hän tulee vastaamaan alueen projektien läpiviennistä. EcoReal Oy on aiemmin hoitanut Turun talousalueen projektit joko Helsingin tai Tampereen toimipisteistä.

”On mukava päästä freshiin ja ammattilaisten täyttämään taloon töihin”, Ville Virtanen kertoo.

”Olemme saaneet Turun talousalueelta useamman energiaremontin, joihin Villen läsnäoloa ja osaamista tarvitaan. Villen paikallistuntemus turkulaisena ja osaaminen korostuvat projektihallinnassa, kun paikalliset asiakkaat ja urakoitsijat ovat hänelle tuttuja. Tämän avauksen ansiosta saamme paikallisesti vahvistettua palveluitamme Varsinais-Suomen alueella ja palveltua asiakkaitamme entistäkin paremmin. Toivomme, että Ville tuo rentoa ja ammattimaista turkulaista otetta paikalliseen tekemiseen” ,toteaa alueista ja ylläpidosta vastaava johtaja Jukka Holopainen.

EcoReal on tehnyt Turussa muun muassa Kiillolle energiaremontin, jossa toteutettiin lämpökeskukselta ostetun höyryn korvaaminen kaukolämmöllä ja sähköisillä höyrynkehittimillä. Muutoksen ansiosta höyryntuotannon kustannukset, hiilidioksidipäästöt ja höyryverkoston aiheuttamat lämpöhäviöt pienenivät olennaisesti. Energiakulujen säästö on 13 %, investoinnin tuotto 20,3 % ja takaisinmaksuaika 5,4 vuotta. Lue lisää Kiillon referenssistämme.

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden, vastuullisuuden sekä ylläpidon palveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaiden energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. EcoReal Oy toimii koko Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Lisätietoja antaa: Jukka Holopainen 041 501 5183 tai etunimi.sukunimi@ecoreal.fi