SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal Green Building Councilin jäseneksi

Julkaistu 11.8.2017 14:34


Kestävä kehitys on kiinteistö- ja rakennusalalla arkipäivää. EcoReal edistää omalla osaamisellaan alan kestävän kehityksen arvoja tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita.

– Kiinteistö- ja rakennusalan kestävyyden kannalta olemassa olevan kiinteistökannan energiatehokkuuden parantaminen on tärkeää. On hienoa, että tähän teemaan on tarjolla uudenlaisia palveluja ja osaamista, ja olemmekin iloisia uudesta jäsenestämme, toteaa GBC:n toimitusjohtaja Mikko Nousiainen.

EcoReal on energiatehokkuuden ja projektinhallinnan asiantuntija, jonka tarjoamien kokonaispalvelujen lopputuloksena on energiatehokas ja vähäpäästöinen kiinteistö. Palveluissa yhdistyy tarpeenmukainen valaistus, lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä tehokas uusiutuvan energian tuotanto. Samalla kiinteistön korjausvelka pienenee, ilmastopäästöt alenevat ja olosuhteet paranevat.

– GBC Finlandin jäsenyys on meille arvokas asia. On tärkeää olla mukana osaajien joukossa, missä jaetaan tietoa ja osaamista ei ainoastaan Suomen vaan myös kansainvälisellä tasolla. Lisäksi toivomme, että saamme kiinteistö- ja rakennusalalle positiivista pöhinää kestävän kehityksen ympärille, lisää EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

 

Lisätietoja:

EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, puh. 040 532 2261
Green Building Council Finland, toimitusjohtaja Mikko Nousiainen, puh. 040 525 8440

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiöllä on kahdeksan työntekijää ja heillä on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta. EcoReal edistää myös kiinteistöjen energiahallinnan digitalisaatiota kehittämällä IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta yhteistyössä Core Factory Oy:n kanssa.

www.ecoreal.fi