SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal kunnostaa Neste K-asemia

Julkaistu 2.8.2018 09:52

EcoReal johtaa talotekniikan kunnostusprojektien loppuunsaattamisen 45:llä Neste K-asemalla. Asemat sijaitsevat eri puolilla Suomea, pohjoisimmillaan Kemissä.

Kunnostusprojektien sisältö on määritelty EcoRealin toteuttamien kohdekohtaisten katselmusten ja rakennusautomaation etäkäytön perusteella. Tehtävät muutostoimenpiteet on käsitelty sujuvassa yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden kanssa, mikä on tärkeää erityisesti takuunalaisissa kohteissa. Kohteiden korjaukset ja muutostyöt kilpailutetaan, jonka jälkeen EcoReal valvoo korjauksien toteuttamisen, sekä varmistaa talotekniikan toiminnan, oikeat olosuhteet ja energiatehokkuuden.

”Tällä toteutuksella saamme kohteet vaatimustemme mukaiseen kuntoon. EcoRealilla on tarvittava erinomainen osaaminen tekniikasta ja projektinjohdosta”, sanoo Keskon ylläpitopalvelupäällikkö Juha-Matti Kyntäjä.

”Kunnostukset vaativat hyvää aikataulutusta ja toimittajien tiukkaa johtamista. Teimme ensin yhden liikenneaseman koekunnostuksen, jolla toteutuksen laatu voitiin varmistaa”, kertoo EcoRealin operatiivinen johtaja Janne Koskela.

Lisätietoja:
Janne Koskela
Operatiivinen johtaja
EcoReal Oy
p. 050 359 0472