SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal on sitoutunut nollapäästöihin ja Net Zero Carbon Buildings -sitoumukseen ensimmäisenä Suomessa

Julkaistu 20.9.2019 08:00

Energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluyritys EcoReal on liittynyt ensimmäisenä suomalaisena organisaationa maailmanlaajuiseen Net Zero Carbon Buildings -sitoumukseen.

Vapaaehtoisen sitoumuksen tavoitteena on kannustaa rakennus- ja kiinteistöalan organisaatioita sekä kaupunkeja siihen, että niiden rakennuskanta on vuonna 2030 hiilineutraalia kiinteistöjen energiankäyttöä koskevien hiilidioksidipäästöjen osalta.

Ensi viikolla järjestetään kansainvälinen World Green Building Week -teemaviikko. Teemaviikon aikana tuodaan esille, miten rakennusalan yritykset pystyvät kehittämään kestävää ja mahdollisimman hiilineutraalia rakennettua ympäristöä.

Tänä vuonna viikon teemana on BuildingLife ja se keskittyy hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen rakennuksen elinkaaren eri vaiheissa.

”Oman toimintamme hiilidioksidipäästöt ovat jo nyt melko pienet, mutta niitäkin voidaan vielä pienentää. EcoRealissa toimintamme ytimessä on kasvattaa yhdessä asiakkaidemme kanssa hiilikädenjälkiä ja pienentää kaikkien organisaatioiden hiilijalanjälkeä. Haluamme esimerkillämme kannustaa asiakkaitamme ja muita vastuullisia kiinteistönomistajia liittymään sitoumukseen. Hiilineutraali tulevaisuus vaatii meiltä kaikilta konkreettisia tekoja ja nyt on aika toimia”, toteaa EcoRealin talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

 

#BuildingLife #WGBW2019