SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal perusti henkilöstörahaston

Julkaistu 17.4.2020 10:50

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal on perustanut henkilöstörahaston. Se tarjoaa vaihtoehtoisen tavan tulospalkkioiden maksamiseen ja vastaanottamiseen. Henkilöstörahastolain mukainen palkkioiden rahastointi muodostaa merkittäviä palkkioiden henkilösivukuluihin ja verotukseen liittyviä säästöjä, jotka kanavoituvat henkilöstön eduksi.

Rahaston piirissä on EcoRealin koko henkilöstö ja tulospalkkioiden rahastoiminen on vapaaehtoista. Kukin työntekijä päättää jatkossa vuosittain siirtääkö tulospalkkion osin tai kokonaan henkilöstörahastoon vai nostaako sen käteisenä palkan muodossa.

”Henkilöstörahastot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Rahastointi mahdollistaa hyvin merkittävän parannuksen henkilöstön palkitsemiseen ja samalla järjestely on yrityksen näkökulmasta kustannusneutraali. On hienoa, että voimme tarjota henkilöstöllemme tällaisen lisäedun”, kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

EcoRealin liiketoiminnan kasvu on jatkunut alkuvuoden aikana ja tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1 247 000 euroa. Liiketoimintaympäristön nopeasta muuttumisesta huolimatta liiketoiminta oli kannattavaa.

”Alkuvuoden tilauskantamme oli erittäin hyvä ja se näkyy liiketoiminnan kasvussa. Luonnollisesti koronapandemia vaikuttaa myös meidän toimintaamme ja on odotettavissa, että sen vaikutukset kasvavat poikkeustilanteen pitkittyessä. Uskomme kuitenkin vahvasti siihen, että vastuulliset kiinteistönomistajat ovat jatkossakin kiinnostuneita käyttämään palveluitamme”, Mäkelä toteaa.

Lisätietoja:
EcoReal Oy, talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, p. 050 577 0122