SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal teki myyntiennätyksen, toukokuussa hintakampanja

Julkaistu 4.5.2020 08:00

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoRealin palveluiden myynti on sujunut koronapandemiasta huolimatta erittäin hyvin. EcoReal teki huhtikuussa uuden myyntiennätyksen, kun kuukauden aikana myytyjen palveluiden summa ylitti 1,6 miljoonaa euroa.

Erityisesti energiaremonttien myynti on onnistunut hyvin. Tilauskirjojen täyttymisen myötä EcoReal onkin avannut kahden uuden projektipäällikön rekrytoinnin.

Eri palveluiden välillä kysyntä on ollut vaihtelevaa. Energiakatselmus- ja vastuullisuuspalveluissa toteutetaan toukokuun aikana hintakampanja. Kaikista toukokuun aikana tilatuista energiakatselmuksista ja vastuullisuuspalveluista annetaan 15 prosentin alennus normaalihinnoista.

”Kiinteistönomistajiin on kohdistunut julkisuudessa välillä kovaakin painetta vuokranalennusvaateiden muodossa. Vastuulliset kiinteistönomistajat kärsivät kuitenkin poikkeustilanteesta samalla tavalla kuin muutkin yritykset. Toivomme, että energiaa ja kuluja säästävät palvelumme auttavat asiakkaitamme tässä vaikeassa tilanteessa” kertoo toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Lisätietoja:

EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, p. 040 532 2261