SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal työpaikkana

ECOREAL OY ON PALVELUYRITYS, joka tuottaa kiinteistö -ja rakennusalan asiantuntijapalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Toimintamme tarkoituksena on pienentää ilmastopäästöjä sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Tämä onnistuu kattavan palveluvalikoimamme avulla, joita kehitämme jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja osaava henkilöstö. Bureau Veritas Finland on myöntänyt EcoRealille laatu- ja ympäristösertifikaatit.

TOIMINTAMME KASVAA VAUHDIKKAASTI. Vuonna 2020 liikevaihtomme yli kaksinkertaistui ollen lähes 8 miljoonaa euroa. Korona-aika ja sen tuomasta monia yrityksiä koskevasta haastavasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta emme joutuneet lomauttamaan henkilöstöämme. Henkilöstölle maksettiin sen sijaan tulospalkkioita yli 200 000 euroa, joka vastaa sivukuluineen yli 20 prosenttia liiketuloksesta. Henkilöstömäärämme on noin 40 ja tarvitsemme jatkuvasti osaavia työntekijöitä. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekti- ja asiantuntijatehtäviin. Kun EcoReal Oy perustettiin vuonna 2016, päätimme tarjota sellaisia palveluita, joiden avulla voimme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

TOIMISTOMME SIJAITSEVAT HELSINGISSÄ,TAMPEREELLA SEKÄ TURUSSA, asiakkaita ja projekteja meillä on ympäri Suomea. Meillä on rento ja innostunut työilmapiiri, ja talo täynnä alansa huippuja. Syksyllä 2021 tehdyssä henkilöstön työtyytyväisyyskyselyssä kaikkien vastausten keskiarvo oli erinomainen (4,01/5). Lähes kaikki vastaajat olivat täysin samaa mieltä väitteestä ”Yrityksessä tehdään merkityksellistä työtä”. Myös mm. avoimeen työkulttuuriin, tavoitteellisuuteen sekä yhteisöllisyyteen oltiin tyytyväisiä.

ECOREALIN KULTTUURIIN KUULUU JATKUVA KEHITTYMINEN. Kun työ koetaan mielekkääksi, osaaminen kehittyy ja yritys menestyy. Haluamme, että kaikki pystyvät käyttämään ja kehittämään osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tapahtuu paitsi työskentelemällä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa, myös suunnitelmallisella osaamisen kehittämisellä.

HENKILÖSTÖRAHASTO Työntekijämme voivat ohjata osan tai kaikki tulospalkkionsa EcoRealin henkilöstörahastoon. Henkilöstörahasto on verotehokas palkitsemismuoto ja se mahdollistaa tulospalkkioista verojen jälkeen käteen jäävän osuuden kasvattamisen noin 50 prosentilla. Henkilöstörahaston varat sijoitetaan ammattilaisten toimesta ja mahdolliset sijoitustuotot kasvattavat maksettavia palkkioita entisestään. Henkilöstörahaston käyttö on vapaaehtoista ja jokainen työntekijä saa vuosittain valita, kuinka suuri osuus tulospalkkioista maksetaan henkilöstörahastoon.

Henkilöstöedut

Meillä porukan viihtymiseen halutaan aidosti panostaa. Virkistymisetuja ja yhteistä kivaa on kaikille. Henkilöstöetumme kannustavat liikkumaan ja harrastamaan. Tämän lisäksi etumme ovat tuntuva lisä palkkaan. EcoRealin erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut näet tässä alla.

Tulospalkkio koko henkilöstölle
Sähköpöydät, ergonomisuus
Virkistysmatkat
Tyky- tapahtumat, kesäjuhlat ja pikkujoulut
Erittäin laaja sairausvakuutus
Suoritepalkkiot
Merkkipäivälahjat
Puhelinetu
Lounasetu
Etätyöskentely
Liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuu-osuutta 200€/vuosi
palvelusvuoden jälkeen erityishuomiointi
Kattava työterveyshuolto
Henkilöstörahasto
Työsuhdepolkupyörä