SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealilla korkea asiakastyytyväisyys

Julkaistu 10.8.2020 08:34

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal sai asiakkailta hyvät arvosanat alkukesästä tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-luku oli 58 eli asiakkaat suosittelevat hyvin todennäköisesti EcoRealin palveluita myös muille. Erityisen tyytyväisiä oltiin asiantuntijoiden ammattitaitoon.

Henkilöstön osaamisen lisäksi asiakkaat antoivat hyvää palautetta asiakaslähtöisyydestä, projektien johtamisesta ja aikataulujen hallinnasta.

Asiakastyytyväisyys näkyy myös liiketoiminnan jatkuvana kasvuna. Tammi-kesäkuussa EcoRealin liikevaihto oli 3 241 000 euroa ja siinä on kasvua edelliseen vuoteen verrattuna yli 80 %. Liikevaihdon kasvun taustalla ovat asiakkaille toteutetut lukuisat energiaremontit. Voimakkaasta kasvusta huolimatta liiketoiminta on saatu pidettyä kannattavana.

”On ollut ilo huomata, että asiakkaidemme luottamus on säilynyt korkealla tasolla liiketoimintaympäristön murroksesta huolimatta. Henkilökunnallemme kuuluu suuri kiitos siitä, että palvelut on saatu tuotettua laadukkaasti myös poikkeustilanteen aikana. Samalla taloudellinen tilanteemme on pysynyt vakaana, emmekä ole joutuneet turvautumaan yhteiskunnan tukiin”, kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

Lisätietoja:
EcoReal Oy, talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, p. 050 577 0122