SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealille toimipiste Seinäjoelle

Julkaistu 7.8.2017 08:00

Energiatehokkuuden palveluyritys EcoReal Oy:n toiminnan kasvaessa olemme avanneet toimipisteen Seinäjoelle. Toimipisteen vetäjäksi on nimitetty automaatiotekniikan insinööri (AMK), kylmämestari Janne Ruhanen 7.8.2017 alkaen.

– Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja ensimmäisen toimintavuotemme aikana henkilöstömme määrä on kaksinkertaistunut. Seinäjoen toimipisteestä voimme palvella entistä paremmin asiakkaitamme erityisesti Länsi-Suomen alueella, toimitusjohtaja Janne Rytkönen kertoo.

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin.