SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealilta ensimmäiset palvelut Ruotsiin

Julkaistu 9.10.2019 09:19

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal kasvaa tasaisesti. Yhtiön tammi-syyskuun liikevaihto oli 2,6 miljoonaa euroa ja se kasvoi yli 40 prosenttia edellisestä vuodesta. Samaan aikaan EcoRealin henkilömäärä kasvoi 60 prosenttia ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 29 asiantuntijaa. Nopeasta kasvusta huolimatta liiketoiminta on pysynyt kannattavana.

Alkusyksyn aikana EcoReal on tuottanut ensimmäisen kerran palveluita Suomen ulkopuolella, tarkemmin sanottuna Ruotsissa. Yrityksen tuottamat palvelut ovat herättäneet kiinnostusta myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

”Tuotamme Suomessa palveluita monille kansainvälisille kiinteistösijoittajille. Heiltä saamamme palautteen mukaan suomalaiselle energiatehokkuusosaamiselle on kysyntää myös maamme rajojen ulkopuolella. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme ulkomaille ja tämä on siihen hyvä alku”, kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

Lisätietoja:

Juho Mäkelä
talous- ja rahoitusjohtaja
p. 050 577 0122

EcoReal on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä ja varmistaa ihmisten terveelliset sekä turvalliset olosuhteet. Toimintamme perustuu arvoihimme: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. www.ecoreal.fi